Natascha’s kraamzorg

Omdat ik inmiddels toch wel voor zo’n 300 baby’s heb gezorgd, weet ik inmiddels wel waar mijn ‘krachten” liggen. Ik hou er gewoon van om voor mensen te zorgen. Heb intussen flinke voelsprieten gekregen en voel daarom feilloos aan wat er nodig is in jullie gezin. Ik zie de momenten waarop jullie even alleen of samen willen zijn, weet prima mijn ding te doen zonder jullie steeds vragen te moeten stellen, en doordat ik een eigen gezin heb zie ik de dagelijkse dingen die moeten gebeuren. Dus even een was erin of de stofzuiger door het huis, ben gewoon graag bezig.

Doordat ik juist heel rustig en relaxed ben, raak ik niet snel in paniek, maar onderneem actie wanneer ik denk dat het nodig is. Natuurlijk heb ook tijd om met jou en jullie te kletsen, over koetjes en kalfjes, gewoon gezellig, maar vooral ook over de verzorging van de baby. Ik geef jullie veel tips en adviezen, maar aan jullie wat je hiermee doet. Het is namelijk jullie baby…..Verder ben ik flexibel in mijn tijden, dus is het nodig om eind van de dag iets langer te blijven zodat ik je nog ergens mee kan helpen, denk bijv. aan een voeding, dan is dit geen probleem. Ook heb ik respect voor ieder zijn geloof en wensen, ik zal je altijd in je waarde laten.

Hieronder heb ik alles voor jullie op een rijtje gezet:
  • Je weet welke kraamverzorgster er komt, dat ben ik!
  • Al tijdens je zwangerschap hebben we contact en in de kraamweek ben ik ook ‘s avonds bereikbaar voor jou.
  • Naast mijn werk als kraamverzorgster heb ik ervaring opgedaan bij de kinderopvang en buitenschoolse opvang. Dus meerdere kinderen in het gezin? Geen probleem.
  • Ik zorg niet alleen voor jou en de baby, maar natuurlijk ook voor de andere gezinsleden. Met deskundige zorg, humor en gezelligheid, maken we er samen een fijne week van.
  • Ik sta ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KcKz). Daarnaast volg ik ieder jaar de verplichte scholingen, zoals een borstvoedingscursus, EHBO en acute hulp bij verloskunde. Dit alles om mijn deskundigheid in de kraamzorg op peil te houden.
  • Bij ziekte en/of drukke tijden zorg ik voor vervanging.
  • Ook ben ik 24/7 bereikbaar.