Recensies

 • Een topper!!! 

  Voor de 2de keer was Natascha onze kraamverzorgster en wat waren wij weer blij met haar!

  Weer even een korte opfris cursus hoe alles ook al weer ging en vooral de gezelligheid, we vonden het weer heel erg fijn.

  Ook de aandacht en het geduld die ze voor onze oudste had vonden wij heel fijn.

  Natascha weer bedankt voor deze hele leuke kraamweek!

  - Familie van Gijtenbeek
 • Heerlijke kraamweek gehad!! 

  Lieve Natascha,

  Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad, je was voor de 2e keer onze kraamverzorgster en wat waren we hier blij mee. Je hulp tijdens de bevalling, de tips en adviezen voor ons kindje Noor, het huis wat spik en span was, de zorg voor onze andere kinderen, het gezellige geklets over van alles en nog wat. Het was gewoon een top week en helaas zo omgevlogen. We kijken terug op een hele fijne, mooie en gezellige kraamweek. Het was weer top met jou, heel erg bedankt voor dit alles!!!

  Lieve groetjes,
  Laurens, Crista, Mees, Saar en Noor Priem

  - Crista Priem
 • Onvergetelijke week! 

  Natascha heeft ons als gezin enorm geholpen in onze kraamweek. Ze weet heel goed wat ze doet en heeft er bij ons voor gezorgd dat er op tijd hulp is gezocht voor onze Benjamin.

  Wij zouden ons geen betere kraamverzorgster willen wensen!

  - Jacqueline de Graaff
 • Onvergetelijke kraamweek! 

  Lieve Natascha,

  Bedankt voor je hulp in onze kraamweek.

  Het was zo ontzettend fijn.
  We hebben er echt van kunnen genieten. Dit alles rondom de drukte van onze verhuizing.
  Je was er echt voor ons allemaal!!!

  En wat liep de borstvoeding goed (zonder kloven, kolven etc) ik heb er dit keer ECHT van kunnen genieten.

  Ik zag elke dag op tegen de laatste dag kraamzorg en niet omdat ik bang was dat we het zonder jou niet zouden redden maar gewoon omdat dat ik je gezelligheid en je goede hulp zou gaan missen. Het was een laatste dag kraamzorg met een traan van geluk en dankbaarheid!

  Dank je wel het was echt een week om nooit meer te vergeten.
  Liefs Michel, Corinne, Levi, Luka en Kai van Oostenbrugge

  - Corinne Oostenbrugge
 • Erg tevreden 

  Wat een fijne meid! Ondanks dat ze nog een ander gezin had, hebben wij een super kraamweek gehad! De vervanging van de eerste dagen heeft ze heel goed geregeld. Fijn dat ze goed samenwerkt met andere kraamzorg.

  Natascha neemt alle tijd voor je en je kunt al je vragen stellen. Ook de omgang met Loïs voelde heel vertrouwd. We vonden het heel erg fijn dat ze er was en vonden het echt heel jammer toen de tijd erop zat!

  Ik zou Natascha zeker aanraden!!

  - Jolisa
 • Fijne en leerzame kraamweek 

  Wij hebben de kraamweek als zeer positief ervaren..

  Het begon met dat Natascha ons snachts al kwam ondersteunen toen wij onverwachts na de bevalling midden in de nacht naar huis werden gestuurd.. Ze kwam ons ondanks het rare tijdstip ondersteunen en opstarten.. Hier zijn we heel dankbaar voor..

  Ze paste zich heel makkelijk aan aan onze behoeftes en had een luisterend oor.. ook denkt ze in oplossingen en kwam met tips voor druppels tegen de darmkrampjes wat bij onze zoon gelukkig goed werkte en merkte ze al snel op dat onze zoon mogelijk een te kort tongriempje had wat bij zowel hem als bij mij na bezoek KNO arts de ongenoegen wegnam.. Ook gaf ze me goeie begeleiding met betrekking tot borstvoeding.. En tips voor de komende weken die komen gaan..

  Ik heb veel kunnen leren en kon alles vragen en ze gaf fijn advies met kennis van zaken waarin ze zich verdiept had..

  Ook heb ik veel kunnen lachen en kletsen wat ook erg prettig is en we voelde ons volledig op ons gemak.

  Ook na de laatste dag heeft ze nog regelmatig contact met me opgenomen om te informeren hoe alles ging... Dit vindt ik erg lief en dit met vele andere dingen zijn echt die extra's wat Natascha een top kraamverzorgende maakt!!

  Als er ooit een broertje of zusje bij mag komen dan weet ik wie ik bel zodra ik een positieve test in handen heb ;)

  Nogmaals bedankt!!

  - Laura en wilco
 • Op en top verzorging tijdens de kraamweek! 

  Met Natascha's kraamzorg kom je niets tekort tijdens je kraamweek!

  Een op en top verzorging voor vader, moeder en kind, enorm veel goede tips en adviezen, een spik en span huishouden en heel wat gezellige kletsuurtjes!

  Zeker weten een aanrader!

  - Johannes & Joanne Keijzer
 • Erg fijn 

  Met de hulp van Natascha hebben wij een fantastische kraamweek gehad! in 1 woord samengevat: geweldig!

  We raden iedereen Natascha aan.

  - Ashley en Cornelis
 • Ontzettend fijne kraamweek! 

  Natascha is een ontzettend fijne en zorgzame kraamverzorgende, wat hebben wij een fijne week gehad! Ze heeft erg goed, deskundig maar vooral liefdevol voor Novée maar ook voor ons en de hondjes gezorgd. Geeft goed informatie, staat klaar voor al je vragen en daarnaast ook nog erg gezellig om mee te kletsen. We gunnen iedereen zo'n fijne hulp en ontspannen kraamweek. Nogmaals bedankt voor de hulp en ga vooral op deze manier door!

  - Merel en Ryan de Jong
 • Super fijne kraamweek 

  Natascha was vanaf het eerste moment ontzettend betrokken en behulpzaam tijdens onze kraamweek. Ze is erg professioneel en kan alle vragen beantwoorden. Daarnaast was er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Natascha heeft super goed voor ons gezorgd waardoor we optimaal van onze zoon kunnen genieten.

  - Jan Corno en Lisa Hoogendijk
 • Zorgzaam, flexibel, sociaal, professioneel! 

  Dit was voor ons voor het eerst om een zogenaamde ZZP-er 'in te huren'. Nou, we kunnen met recht zeggen dat dit ons 100% goed is bevallen! Wat is het fijn om alvorens de kraamweek, al contact te hebben gehad met de kraamverzorgster. Natascha doet dit zelfs twee keer, eerst een kennismaking en dan later nog een intake. Heel fijn was dat, ook voor de kids, om te weten of er een klik is. En ja, die klik was er! Zowel voor ons als voor de kids. We voelden ons al snel op ons gemak bij elkaar. We hebben een superfijne kraamweek gehad, dankzij de goede, professionele zorg van Natascha. Naast de zorg voor moeder en baby, is er ook veel aandacht voor het netjes houden van het huis, de was etc. En het was elke keer een feestje om fruit te krijgen, zo mooi opgemaakt! Ook papa genoot hiervan ;-). Ook voor de andere kids in het gezin is er genoeg aandacht. Het samen pannenkoeken bakken is een voorbeeld hiervan. Wat ook bijzonder te noemen is, is dat er ook ruimschoots de tijd werd genomen voor een praatje. Dit vonden wij zelf heel belangrijk. We willen ook benadrukken dat Natascha heel flexibel is. In ons geval moest er weleens geschoven worden met uren, dit ging altijd in goed overleg. Dat was fijn! Natascha, nogmaals onze hartelijke dank voor de gegeven zorg! Lieve groet van ons.

  - Fam. van Kreuningen
 • Fijne kraamweek 

  13–9-2020 zijn wij de trotse ouders geworden van Lynn. Natascha heeft in de kraamweek het gehele gezin ontzorgd waardoor we optimaal konden genieten van de kleine. Ook is zij prettig in de omgang. We hebben veel opgestoken van haar kennis ondanks het bij ons de 2e was. Daarnaast laat zij je vrij in de keuzes die je maakt. We zullen Natascha zeker aanbevelen!

  - Patrick, Natascha, Sem en Lynn
 • Superfijne kraamtijd! 

  Natascha was ons aanbevolen door bekenden en wat zijn we blij dat we voor haar hebben gekozen! Natascha heeft ons een superfijne kraamtijd bezorgd na de geboorte van ons eerste kindje. Voorafgaand aan de kraamweek hadden we al een kennismaking en intake met elkaar, zodat we alvast kennis konden maken en aangeven wat we wel/niet prettig vonden. Tijdens de kraamtijd zette Natascha de zorg in waar nodig en was ze ook buiten de kraamzorguren bereikbaar als er iets was. Ze heeft veel kennis en gaf ons goede tips over de verzorging van ons kindje, de borstvoeding, etc.. Daarnaast is ze heel secuur, gezellig, betrokken en een harde werker. Dit maakt haar tot een super kraamverzorgster en we zouden een volgende keer zeker weer voor haar kiezen!

  - Robbert en Carolien V.
 • Professioneel, zorgzaam en zeer betrouwbaar 

  Wij hebben recentelijk mogen genieten van deze vakkundige kraamzorg. Natascha is vanaf moment 1 een rots in de branding geweest voor ons als jonge ouders.
  Ze helpt je letterlijk waar met alles. Zo lief, zorgzaam en kundig gaat zij te werk, echt heel fijn.

  Niet alleen kan ze haar werk heel goed, maar denkt ook heel goed mee in jouw situatie. Ze houdt ook alles bij in het kraamdossier zodat je precies kan zien hoe iedere dag is gegaan. Alles houdt zij nauwlettend in de gaten en handelt adequaat waar nodig. Geeft adviezen en geeft je tips & tricks over hoe de baby vast te houden, te verschonen en zorgt voor het hele gezin.

  Heel fijn om buiten de medische zorg van een verloskundige om zo'n kracht erbij te hebben in huis in die eerste week.

  Bedankt en ga zo door!

  - Angela en René
 • Weer een fantastische kraamweek 

  Wat heerlijk dat je voor de 2de keer bij ons kwam kramen. Wat een fijne en gezellige week hebben wij weer gehad met jou! Onze David van 3 zei zeer terecht dat jullie vrienden waren. Wat was je leuk voor onze kids. Spelletjes gedaan, rondjes gefietst met onze peuter, pannenkoeken gebakken en met de kids de pas geboren Louis in bad gedaan. Kortom: Jij bent als Kraamzorg echt zoveel meer dan je jezelf durft te wensen. Ons huis bleef dankzij jou spik en span 👌🏽 En ook had je zelfs bij kindje 4 weer nieuwe tips, adviezen en inzichten die je met ons deelde. Lieve Natascha, heel hartelijk dank voor deze week. We kunnen hier echt fijn op terug kijken. Liefs de Keijzertjes

  - Gerco & Jolande Keijzer en kids
 • Fantastische zorg! 

  Wij hebben bewust voor Natascha’s Kraamzorg gekozen. Het is fijn om te weten wie je als gezin komt ondersteunen. Natascha werkt erg hard, maakt het gezellig en houdt moeder en kind super goed in de gaten. Daarnaast is zij altijd bereikbaar of appt ze je bijvoorbeeld in de avond of alles goed gaat! Wij raden de zorg van Natascha zeker aan.

  - Fam Pegels
 • Een roze wolk 

  Wij hebben in onze kraamweek met Natascha op een hele grote roze wolk geleefd! Ze heeft ons niet alleen verwend met heerlijke (fruit)hapjes in schattige gekleurde bakjes, maar ze was ook heel eerlijk en duidelijk in het uitleggen van alles wat we moesten weten over het verzorgen van onze dochter. Iets wat wij heel erg hebben gewaardeerd. Natascha is erg betrokken geweest, niet alleen in de kraamweek maar ook daarvoor en erna. Een hele positieve ervaring!

  - Wilbert & Kirsten
 • Super kraamweek !! 

  De titel zegt eigenlijk alles al; wij hebben begin oktober mogen genieten van een fantastische kraamweek! Natascha is een hardwerkende, lieve, kundige en betrokken kraamhulp! Natascha je hebt ons goed geholpen en ontzettend goed voor mij en de rest van het gezin gezorgd! Bedankt hiervoor! Groetjes, van ons!

  - Theo & Mirjam
 • Fantastische kraamweek 

  Een fantastische kraamweek gehad met Natascha! Natascha legt alles heel rustig en duidelijk uit, waardoor je al snel zelfvertrouwen hebt om dingen zelf op te pakken. Natascha werkt erg hard en naast de zorg voor moeder en kind wordt het huishouden door haar uitstekend bijgehouden en verzorgd. Natascha voelt perfect aan waar je als gezin behoefte aan hebt, is altijd bereikbaar voor vragen en het is erg gezellig met haar in huis. Kortom een aanrader!

  - Richard & Sandra
 • Top kraamweek 

  Wat is de week omgevlogen! Super leuke week gehad! Natascha is een topper! Ondanks dat dit, ons 2de kindje is, hebben we veel geleerd van Natascha. Ook voor andere kindjes in het gezin is ze super! Betrekt heel het gezin erbij. Nogmaals bedankt voor alles we gaan je missen! Groetjes Klaasjan en Anneke Dikke kus van Lars en Lieke

  - Anneke
 • Top ervaring! 

  We zijn erg tevreden met Natascha als kraamverzorgster. Ze kwam voor de tweede keer bij ons en dat maakte het extra vertrouwd. Ze heeft veel goede tips en maakt er met haar humor en gezelligheid een leuke week van! We zouden haar 100% aanraden als je een leuke kraamzorg zoekt. Is daarnaast ook goed bereikbaar voor vragen voor en na de kraamweek. Bedankt Natascha!!

  - Gerben en Yvonne
 • De leukste kraamverzorgster 

  Op 22 mei 2019 ben ik bevallen van een dochter en kwam Natascha bij ons kramen. Wat een fantastische week hebben wij gehad (ondanks de slapeloze nachten en lichamelijke ongemakken ;-) ) Natascha ziet haar werk, staat klaar met adviezen, is gezellig in de omgang en zorgzaam. Onze zoon kon het ook heel goed met haar vinden. Kortom, Natascha staat voor het hele gezin klaar en zorgt dat het gezin draaiende blijft, zodat je je als kraamvrouw kunt richten op je baby en kunt bijkomen van de bevalling. Nogmaals bedankt Natascha!

  - Eveline van Vossen
 • Gezellige kraamweek 

  Natascha heeft ons zelfvertrouwen gegeven, ze geeft goede tips en helpt als het echt niet lukt. Ze zorgt voor een gezellige kraamweek, Natascha bedankt voor al je tips en voor de gezelligheid!

  - Ben & Sascha
 • Een luisterend oor 

  Hierbij willen wij Natascha nogmaals bedanken voor de geweldige kraamweek die wij samen met haar hebben beleefd! Een luisterend oor die mama echt af en toe nodig heeft gehad en wat een hulp hebben we gekregen in de huishouding! Ook onze dochter Nova heeft van je genoten!

  - Michelle van Duren-Groenendijk
 • Goede tips & adviezen 

  Wij hebben een hele fijne, gezellige en geslaagde kraamweek gehad met Natascha's kraamzorg. Natascha had goede adviezen en tips voor ons. Tevens hadden we een goede klik en was het erg gezellig. Een echte aanrader!

  - Jolande Keijzer-Verhage
 • Ze voelde wat we nodig hadden 

  Natascha voelde heel goed aan wat we nodig hadden Ze is heel prettig in de omgang geweest met ons, de kleine Tobias en onze teckel Bikkel We hebben veel gehad aan haar tips Dankjewel Natascha!

  - Nathalie de Bonte-Bestman
 • Aandacht voor iedereen 

  11 mei 2017 zijn wij weer trotse papa en mama geworden van een prachtige dochter Lieve! Wij willen Natascha ontzettend bedanken voor de fijne kraamweek die we gehad hebben. Natascha heeft aandacht voor iedereen in het gezin en zo hebben wij allemaal mogen genieten van haar fantastische zorg!! Je bent een toppertje!!! Nogmaals super bedankt!!!

  - Mariska van Oostenbrugge
 • Ontspannen kraamweek 

  21 december zijn we trotse ouders geworden van onze 2e dochter Kate. Natascha heeft gezorgd voor een ontspannen fijne kraamweek ook voor ons dochtertje Lisa van 3,5 jaar. Een echte aanrader.

  - Natalie Mijnders-Breure
 • Top dagen 

  Natas, Bedankt voor de paar top dagen kraamhulp die we nog kregen na eerst wat dagen in het ziekenhuis. Ons derde mannetje, maar toch weer nieuwe dingen geleerd en andere dingen zijn opgefrist. Ook grote broer kwam bij jou niets te kort, overal werd hij bij betrokken, spelletjes werden er gedaan zodat wij even onze rust konden pakken en heerlijke pannenkoeken werden door jou gebakken wat een grote lach op zijn gezicht toverde toen hij uit school kwam. Wij zouden jou aan iedereen aanbevelen!

  - Bianca Hoegee-Bevaart
 • We gunnen iedereen zo'n kraamhulp 

  Afgelopen 5 augustus zijn wij vader & moeder geworden van zoon Jens! Natascha was onze fantastische kraamhulp. Een heerlijk & lief mens. Rustig in haar benadering en tijdens het bieden van hulp en uitleg bij de verzorging van Jens. Ook voor onze dochter & hond had ze aandacht. Door haar hebben wij een heerlijke kraamweek gehad en we vonden het ook echt allemaal oprecht jammer dat ze weg ging. We gunnen iedereen zo'n kraamhulp, dus mocht ze beschikbaar zijn. Twijfel dan geen moment en sla je slag!!!

  - Dieneke Verpalen
 • Liefde voor haar vak 

  19 februari ben ik bevallen van onze prachtige dochter Suus. 10 dagen lang was Natascha onze steun en toeverlaat. Wat hebben wij als gezin genoten van haar aanwezigheid. Ze was er op alle vlakken voor ons, zonder echt aanwezig te zijn. De rust, de liefde voor haar vak, haar deskundigheid heeft deze kraamtijd tot een periode gemaakt die wij niet meer zullen vergeten! Ik zal Natascha dan ook echt aan iedereen aanbevelen... we missen haar nog steeds! Nogmaals ontzettend bedankt!

  - Karin van Driel
 • Aanrader voor iedereen 

  Natascha is echt een fijne kraamverzorgster. Ze heeft erg goed en liefdevol voor ons kindje, ons beiden en het huis gezorgd. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Nogmaals bedankt voor al je hulp!

  - Tamara de Wolf-van Dijk